Kategórie

TOP PRODUKTY

-8%

SADA Zmazáčiky Záznamník (balenie 10 ks formát A5)

SADA Zmazáčiky Záznamník (balenie 10 ks formát A5)

19600206B

11,04 € s DPH

12,00 € s DPH

Zmazáčík je špeciálna fólia, na ktorú je možné písať ceruzkou aj perom. Do fólie je fixne vlisovaná tlačená predloha s rôznymi námetmi. Výhodou a prednosťou tejto pomôcky je, že na fólii napísané, či nakreslené záznamy možno zmazať/vygumovať obyčajnou gumou. Túto pomôcku odporúča Ministerstvo školstva SR používať vo vyučovacom procese.

Viac detailov

Dostupnosť: Posledné kusy skladom

Zakúpením produktu s týmto označením podporujete slovenských výrobcov.

Zmazáčik je špeciálna fólia, do ktorej je fixne vlisovaná tlačená predloha s rôznymi námetmi, ako napr. kalendár prírody, písmená tlačené aj písané (abeceda), číslice, štvorcová sieť, alebo čistá strana, na ktorej si môže dieťa ľubovoľne písať alebo kresliť obrázky.

Výhodou a prednosťou tejto pomôcky je, že na fólii napísané, či nakreslené záznamy možno zmazať, teda vygumovať obyčajnou gumou. Na fóliu odporúčame písať ceruzkou tvrdosti HB, tiež obyčajným guličkovým perom. Na fóliu sa dá tiež písať farebným ceruzkami, ako aj fixkami. Záznam fixkami, (nie permanentnými), možno prípadne mierne navlhčiť a tiež sa dá obyčajnou gumou vygumovať. Tým, že záznamy na Zmazáčiku môžeme vygumovať a písať znovu, ušetríme množstvo papiera a tým je táto pomôcka aj ekologická.
Didaktickým prínosom je skutočnosť, že sa deti môžu hrať (máme na mysli hry, ako napr. lode, koliesko a krížik – piškvorky), alebo sa zaoberať rozmanitými úlohami v pokoji, bez stresu, keďže nevydarené pokusy môžu zmazať, teda vygumovať.
Z psychologického hľadiska to pre deti znamená jednu z možností posilnenia sebadôvery a tým aj individuality dieťaťa. Zmazáčik plní aj didaktický zámer – od hry k obľúbenej učebnej pomôcke.

Túto pomôcku odporúča Ministerstvo školstva SR používať vo vyučovacom procese.

  • zmazáčik Záznamník formátu A5 vlastne nahradí diár, keďže obsahuje kalendárium na celý rok;
  • balenie obsahuje 10 ks.
Produkt pridaný do porovnávania!