Kategórie

TOP PRODUKTY

Katalóg

Dostupnosť
    LABORATÓRIÁ, UČEBNE, DIELNE

    Laboratórium alebo Odborná učebňa ELEKTROTECHNIKY

    Ak stojíte pred rozhodnutím vytvoriť učebňu alebo laboratórium elektrotechniky, pravdepodobne už viete, čo by ste v ňom potrebovali a chceli. Rovnako máte určite predstavu o rozmiestnení pracovných a laboratórnych stolov a prístrojovom vybavení. Keďže sa jedná o špecializovanú učebňu alebo laboratórium, ponúkame Vám na výber nábytok a vybavenie, ktoré je profesionálne.

    Môžete si vybrať z ponuky:

    Keďže bude učebňa alebo laboratórium slúžiť na vyučovanie, vybavte priestor vhodnou školskou tabuľou a prípadne vyberte aj učiteľské pracovisko na mieru (Zobraziť fotogalériu)

    Možno sa rozhodnete vo vašom novom laboratóriu alebo učebni zrekonštruovať, alebo vybudovať počítačovú sieť a IKT vybavenie. Inšpirujte sa ponukou edukačnej techniky a výučbových softvérov

    Nezabudnite na vybavenie učebne, laboratória alebo kabinetu učebnými pomôckami alebo sadami pre elektrotechniku, programovanie, či špeciálnymi technickými pomôckami

    Na záver len pár tipov – práce je možné rozdeliť do etáp – podľa priestorových aj finančných možností školy. Na prípravu priestoru – rozvody, podlahy, médiá – môžete využiť miestne dostupných odborníkov, s ktorými vieme vopred odkonzultovať technické požiadavky na prípravu učebne. Veríme, že Vaša nová učebňa alebo laboratórium bude inšpiratívne, praktické a krásne miesto.

    Produkt pridaný do porovnávania!