Kategórie

TOP PRODUKTY

ASTRO Laser Set

10121-0461

1 032,00 € s DPH

ASTRO LASER SET je vzdelávacia astronomická súprava, ktorá očarí všetky vekové kategórie – deti aj dospelých. Je ideálna pre astronomické krúžky a pomôže pri výučbe prírodovedy, geografie a fyziky. Pohľad na oblohu, spektrum elektromagnetického žiarenia, fázy Mesiaca, zatmenia, albedo, astronomické ďalekohľady, hľadanie exoplanét zákrytovou metódou a premenné hviezdy. Témy, ktoré zaujmú každého.

Viac detailov

Dostupnosť: Na sklade u dodávateľa, dodanie do 30 dní

ASTRO LASER SET obsahuje všetky komponenty potrebné na vysvetlenie tém a úloh popísaných v manuáli. LED zdroj svetla predstavuje Slnko, 5 lúčový laserový zdroj svetla sa využíva pri vysvetľovaní princípov optických prístrojov. Vesmírne telesá (Zem, Mesiac, exoplanéta), optické prvky (šošovky, zrkadlá a pod.) a zdroje svetla sa umiestňujú na pracovné výkresy, ktoré sú súčasťou súpravy. Optické moduly sa zároveň dajú použiť aj na úlohy v manuáli nepopísané, ako napríklad odraz a lom svetla, totálny odraz a pod.

Všetky časti súpravy sú uložené v ľahkom plastovom kufríku, čo uľahčuje jej pohodlnú prepravu  priamo na pozorovacie miesto, kde sa môže pred samotným pozorovaním vysvetliť niektorá z tém. Súčasťou súpravy je aj magnetická tabuľa. Všetky prvky súpravy sú podlepené magnetickou fóliou, preto sa udržia na tabuli aj vo vertikálnej polohe, čo výrazne zlepšuje možnosť prezentácie pred skupinou osôb.

Manuál obsahuje 8 tém a 29 úloh.

Produkt pridaný do porovnávania!