Kategórie

TOP PRODUKTY

Katalóg

Čo sú Učebnice fyziky?

Učebnice fyziky obsahujú prepacované učebné texty, podrobné návody na praktické cvičenia, množstvo digitálnych prezentácií, ktoré pokrývajú každú vyučovaciu hodinu a taktiež testy pre každú vyučovaciu hodinu.

Učebné texty sú spracované prehľadne, s výraznou podporou názornej - obrázkovej časti v každej téme. Praktické cvičenia sú navrhované ako súčasť takmer každej vyučovacej hodiny. Navrhované cvičenia sú nenáročné na pomôcky a ich cieľom je podporiť samostatnú prácu študentov. Využitie prezentácie na vyučovacej hodine skráti čas venovaný oboznámeniu sa s novým učivom a utvorí časový priestor pre navrhované experimentálne aktivity študentov. Testy slúžia pre študentov ako autotesty, na ktorých si môžu samostatne preveriť úroveň osvojenia poznatkov získaných na vyučovacej hodine. Databáza otázok je pre učiteľa vhodnou prípravou pre vytvorenie testu určeného pre hodnotenie.

Ich autor PaedDr. Jozef Beňuška, PhD. bol ocenený Európskou fyzikálnou spoločnosťou za celoživotné dielo v roku 2017 a pripravuje ďalšie publikácie, ktoré budú prostredníctvom nás k dispozícii už čoskoro.


Referencie

Výborné, učím podľa prezentácií. Je to vynikajúce - vidieť a cítiť dlhoročnú skúsenosť autora.

Peter Rohal
učiteľ fyziky, Spojená škola sv. Uršule, Bratislava

Zobraziť 25 - 32 z 32 položiek
Produkt pridaný do porovnávania!